Webbplats

Entrén till din verksamhet.

Norkay / Kommunikation / Webbplats

Vi producerar webbplatser för alla olika typer av verksamheter. Vi lägger kraft på att kombinera de funktioner och tjänster som hemsidan ska ha med en hög användarvänlighet.

Förarbetet är viktigt och vi genomför användartester av både hela webbplatser och specifika funktioner för att se om det finns moment där användaren fastnar eller om det finns möjlighet att utveckla användarvänligheten mer. Din webbplats ska kommunicera verksamhetens identitet på ett tydligt sätt och vi utgår alltid från de riktlinjer för varumärke och kommunikation som finns.

Webb

Dina behov styr!

Planeringen och förarbetet är viktigt, där identifierar vi dina behov och fastställer vilka funktioner din webbplats ska ha. Andra viktiga faktorer är att webbplatsen är väl förberedd för vidareutveckling och att den är enkel för dig eller människor i din verksamhet att själv uppdatera.

Mobile first!

En modern hemsida är alltid responsiv vilket innebär att den fungerar lika bra i mobilen som i datorn. Numera bygger vi oftast sajten utifrån ”mobile first-tänk”, så att den är optimerad för mobilen. Vi sökordsoptimerar även webbplatsen så att den hamnar så högt som möjligt när dina kunder söker på nätet.

Prestandan är viktig!

En snabb sajt ger en bättre användarupplevelse, särskilt i mobilen. Tar den lång tid att ladda in eller om det går trögt att röra sig på webbplatsen tappar användaren tålamodet snabbt. En snabb webbplats kan även påverka din placering i kundernas sökresultat positivt.

Behövs bara en uppfräschning?

Om du redan har en bra webbplats som börjar bli utdaterad kan det ibland räcka med en renovering. Då kan exempelvis uppfräschning av form, färg och text vara tillräckligt, samt en genomgång och eventuell uppdatering av webbplatsens sökordsoptimering.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

Kontakta oss