Grafisk design

Kreativt, stilfullt och effektivt.

Norkay / Kommunikation / Grafisk design

Din kommunikation ska bära ut ditt varumärke och dina budskap till mottagaren. Dina potentiella kunder ska känna igen sig och det är viktigt att kommunikationen skapas med en genomtänkt och effektiv formgivning.

Grafisk profil

Utseendet på din kommunikation påverkar i högsta grad ditt varumärke. En bra grafisk profilmanual hjälper dig att släppa ut ditt varumärke i kommunikationen och leverera den visuella bilden av din verksamhet. Norkay är en strategisk reklambyrå med fullservice, som skapar både enklare och mer detaljerade grafiska profilmanualer.

Logotyp

Din logotyp ska fungera i många olika sammanhang, representera din verksamhet och bära fram ditt varumärke. En bra logotyp kommunicerar kärnvärdena i din verksamhet. Vi jobbar både med nyproduktion av logotyper och moderniseringar av befintliga.

Presentationer

Med en bra presentation förstärker du ditt budskap och lyfter ditt varumärke. En genomtänkt struktur, ett bra innehåll och en snygg design gör att din presentation når fram så mycket bättre. Vi skapar allt från Powerpointpresentationer till filmer och tryckt presentationsmaterial. Det gör att du kan koncentrera dig på hur du ska presentera din information.

Förpackningsdesign

Design av förpackningar handlar inte bara om att det ska se snyggt ut på butikshyllan. En väldesignad förpackning säljer inte bara din produkt, den visualiserar ditt varumärke och ger produkten en särställning gentemot andra produkter på marknaden. Vårt mål är att lyfta fram känslan som representerar både produkten och varumärket.

Trycksaker

Vi hjälper dig med allt från broschyrer, tidningar, böcker, flyers, nyhetsbrev och andra trycksaker. Formgivningen och typograferingen av en trycksak avgör hur lättläst och intressant innehållet kommer att upplevas. Det gäller att välja rätt typsnitt, rubriker och mellanrubriker, bilder, grafiska element och färger. Allt för att det du vill säga ska nå fram så bra som möjligt. Givetvis ombesörjer vi även tryckning av din kommunikation, men även digitala foldrar blir allt vanligare.

Event

Event och arrangemang ingår också i våra reklambyråtjänster. Vi genomför uppdrag inom allt från utformning av enklare mässmontrar till stora konvent. Vi kan också hjälpa dig med design av skyltar, utomhusreklam, formgivning av fysiska miljöer och fordonsdekor.
Vi har dessutom ett starkt nätverk med leverantörer av det senaste inom presentreklam och give aways och älskar att släppa loss vår kreativitet.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

Kontakta oss