Sökordsoptimering

Hittar kunderna till dig på nätet?

Norkay / Kommunikation / Sökordsoptimering

När dina kunder söker på nätet efter dina produkter eller tjänster vill du komma så högt upp i sökresultatet som möjligt. Ett sätt är att optimera din webbplats så att den innehåller rätt information. Ett annat sätt är att annonsera i anslutning till rätt sökord.

SEO – Search Engine Optimization

Sökmotoroptimering (eller sökordsoptimering) används för att optimera din webbplats så att den syns så högt upp som möjligt i sökresultatet när potentiella kunder söker via exempelvis Google.
Vi använder olika metoder och tekniker för att sökmotoroptimera din webbplats. De syftar alla till att hitta de sökord dina potentiella kunder använder och att koppla orden med din webbplats.

SEM – Search Engine Marketing

Sökmotormarknadsföring handlar om att via sökmotorer, framförallt Google, marknadsföra en verksamhet (och webbplats) genom annonser som visas när det söks på relevanta sökord kopplade till din verksamhet. En viktig del i arbetet är att förstå hur dina potentiella kunder tänker i sökögonblicket och att hitta de ord och fraser de använder. Utifrån dina behov och önskemål tar vi fram strategier, rätt sökord och producerar effektiva annonser.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

Kontakta oss